søndag 13. juni 2010

13/6-2010


Bilde 149: Nå er det k j e m p e l e n g e siden vi har lagt ut nye bilder fra butikken vår i Trondheim! Vi vil begynne med å sende en hilsen til de 18 andre Gjenbruksbutikkene NLM har rundt om i landet! Kjekt at vi er blitt så mange, ikke sant? Særlig vil vi hilse til Orkdal som åpner ny butikk i slutten av august. Med Gjenbruk på Røra blir vi 3 butikker i Trøndelagsregionen. Det er bra for misjonen, for miljøet og for kundene våre! -Og kjekt for oss som har både meningsfyllte og trivelige dager som medhjelpere i butikkene!

Første bilde i dette innlegget vekker minner hos mange. Super 8`n er konkurert ut av videoen for lengst, og dine barn vet vel knapt hva dette er! Men vi har altså en til deg som fortsatt lar deg glede over denne type "kino"....


Bilde 150: Her er en annen gammel sliter, en skikkelig hushjelp!"Kenwood" klinger fortsatt godt mellom veggene i kjøkkenet!


Bilde 151: Har du knust en kopp eller et fat i kaffeservise ditt? Vi kan ha et par eller flere av det du leter etter. Innemellom har vi fullt servise til 6 eller 12 også, både ganske gamle og ganske nye.


Bilde 152: Middagstallerkener og ildfaste former, serveringsfat og silde-krukker, skåler og mugger.... Mon tro om det finnes butikker med så mange ulike vareslag som det finnes i en bruktbutikk?!?


Bilde 153: Spisebord med 6 stoler har vi. -Og flere på lager...


Bilde 154: Denne seksjonen er spesielt høy. Fargesjatteringene i treverket er så nydelig; dype, sterke farger.


Bilde 155: To-seter og tre-seter i burgunder skinn med furukanter nede og opp mot armlenene. Ser helt ny ut. Vi har 2 stoler som også kan passe godt sammen med disse.


Bilde 156: Duker i alle regnbuens farger og alle størrelser!


Bilde 157: Trenger du noe å pynte på veggen din med? Koselig disse vel?


Bilde 158: ... eller noe mer fargerikt kanskje?


Bilde 159: Forrige gang spurte vi hva du brukte Norgesglass til, annet enn å ha syltetøy i. Te-lys-krukke med strikka trekk er en ide.


Bilde 160: Hvitmalt sjenk med fint kobber oppå.


Bilde 161: Nå kan du skaffe deg et gevir selv om du ikke er så garva som jeger!


Bilde 162: Sjekk disse skjønne selskapskledde da! Porselensdukker har ingen øvre aldersgrense, så om du ikke fikk en da du var liten, ja, da er kanskje tiden inne nå?


Bilde 163: Vi har fine symaskiner! Har du?

Velkommen innom butikken for å se, hos oss på Lade, eller en av de andre Gjenbruksbutikkene våre! Felles for oss alle er at vi har mye, mye morsomt og nyttig for salg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar