tirsdag 4. mai 2010

4/5-2010


Bilde 136: Ny-snø 4.mai, det er nedtur det! I alle fall for en golfentusiast! Vi andre fikk litt bedre tid til å skaffe oss golfutstyr, kanskje på Gjenbruk?

Bilde 137: Eller grillutstyr? Best å være beredt, brått er godværet og grillsesongen over oss!

Bilde 138: Men i dag nyter vi heller livet innendørs, i sofakroken! Vi har fått inn en kjempesøt sofa og tilhørende stoler. Hvor er akkurat du som trenger denne?

Bilde 139: 42-tommers prosjektor-tv kom inn i går. Akkurat nå har vi bra utvalg av tv.


Bilde 140 og 141: Så og si ubrukt spisestue kom inn i går.

Bilde 142: Gammelt og veldig fint skap. Til denne har vi et lite/lavt skap og et spisebord også. Nå har vi flere skap fra samme tidsepoke hvis du bare vil ha et enkelt skap. Vil bare nevne at vi har fullt soveromsmøblement i lignende stil (Seng, nattbord, stort og lite skap)

Bilde 143: Var ikke disse kjekke kanskje?

Bilde 144: Interessen for Norgesglass er våknet til livet igjen, og det er slett ikke bare syltetøy-elskere som jakter på dem.... Hva bruker du Norgesglass til?

Bilde 145: Også gamle bakeformer har fått sin fortjente renesanse! Vi har dem, rimelige!

Bilde 146: Våre kunder har humoristisk sans! Her er en av dem som var skikkelig blid og fornøyd med dagens fangst. Og alle en og to halve kom trygt hjem så vidt vi vet!

Bilde 147: En godstol til å slappe av i etter dagens gjerning. Romslig nok til en som har tid til å ta et lite barn eller barnebarn på fanget....

Bilde 148: ...og lese fra Anne-Cath. Vestlys koselige verden med Lillebror og Knerten og Mormor og åtte ungene og alle de andre! Har du ikke lest dem???? Det er ikke for sent enda! Vi har noen på Gjenbruk akkurat nå, og du finner sikkert en som vil høre på om du trenger et påskudd for å lese barnebøker igjen!

Velkommen innom oss på Lade enten du vil ha bøker eller noe annet! Det er helt utrolig hvor mye forskjellig som kommer inn til butikken vår fra folk som gir oss varer! Inntektene går fortsatt til misjonens hjelpearbeid i mange land, til både åndelig og humanitær hjelp på mange vis. Gå gjerne inn på Misjonssambandets nettside for å lese om både hjelpearbeidet og virksomheten ellers: nlm.no

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar