tirsdag 29. juni 2010

29/6-2010


Bilde 164: Alle tiders skattekiste!
Hele Gjenbruksbutikken på Lade er igrunnen en eneste kjempestor skattekiste! Velkommen innom på jakt etter det du trenger!
Denne uka (uke 26) har vi åpent ALLE HVERDAGER, før vi tar 4 ukers sommer ferie.


Bilde 165: Lys kjøpmannsdisk med fine detaljer på sidene. Rommelig og praktisk.


Bilde 166: Denne sto i kø, på lageret! Vi er fantastisk heldige som har så god tilgang på varer! Etter ferien skal vi få ryddet litt og tatt ut mer av det som foreløbig er lagret.


Bilde 167: 10 fine stoler....Bilde 168: ...og spisebord med ileggsplater, for en stor familie eller deg som er sosial og glad i å glede andre med en innvitasjon til en matbit i godt selskap!Bilde 169. Figgjo-servise.Bilde 170: En trenger ikke være svensk prinsesse for å være sommerbrud! Nydelig kjole med kort slep. (Mannequinen er ikke til salgs!)171: Store bokser til f.eks te eller kaffe.Bilde 172: Vakker stol i Rokkoko light!Bilde 173: "Nød lærer nøgen kvinde at spinne" heter det i et gammelt ordtak. Det er kanskje ikke så mange av dagens kvinner som spinner så mye, men disse gamle arbeidsredskapene (rokk og "hespetre") er som fine smykker for oss litt nostalgiske som liker slike gamle "øyengotteri"!Bilde 174: Husker du disse fra bestemorshuset? Vi har såååå mange lamper, fra alle tidsepoker og stiler og størrelser og farger og .... Det skulle være gode muligheter til å få lys i stua, og stort sett alle slags rom!

"WANTED":
Har du litt tid og krefter? Vil du gi noe til andre? Vil du bli medarbeider i trivelig miljø? Vi vil gjerne ha flere medhjelpere på Gjenbruk.
Hvis du har lyst til å bli med, ta kontakt med Cato Mathisen Tlf 90684893 eller Ottar Kiplesund tlf 45405337 så kan vi finne ut om dette er noe for deg.
Bilde 175: Pilkast / Dart. Morsomt spill for både unge og gamle! Noe til late feriedager kanskje?

Vi ønsker alle våre kunder og "leverandører" en riktig god sommer!
Gjenbruk er sommerstengt 4.-31.juli.

MANDAG 2. AUGUST åpner vi igjen.
Vi håper du kommer tilbake igjen da, -for en titt og en prat, for en god handelen og en kopp kaffe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar