torsdag 4. mars 2010

4/3-2010


Bilde 79: HEI VINTER-NORGE!
Gode, varme vinterkåper- og jakker venter på en frossen kopp! På Gjenbruk har vi klær til både store og små.Bilde 80: Kom inn, sitt ned, slapp av!Bilde 81: Bedre plass i salongen... (Blitzen fikk den ene sofaen til å se falmet ut, dessverre.)Bilde 82: Fine, gamle senger og nattbord til.Bilde 83: Noen sukker etter våren allerede. Kanskje grønne kopper kan være en begynnelse for deg med vårlengsel?Bilde 84: Trenger du litt påskepynt?Bilde 85: Klar for en trilletur i vårsola?Bilde 86: Vugge til "sukker-ungen"!Bilde 87: ... og kommode til babytøyet! Eller kanskje til alle sokkene som flyter rundt?! (Men det er kanskje et ukjent fenomen hjemme hos deg?)Bilde 88: Stooooor kommode, nesten nok til en tenåring!Bilde 89: Trenger du klesskap heller?Bilde 90: Vi har også skap til kontoret. Og hyller og skrivebord og kontorstoler og alt (nesten alt) hva hjertet begjærer for å innrede et praktisk kontor.Bilde 91: Her er fra kjøkkenavdelingen: Komfyr...


Bilde 92: ...og kjøleskap m/frys. Omløpstiden for hvitevarer er forholdsvis kort hos oss, så ikke bruk for lang betenkningstid om ønsker deg noe herfra.Bilde 93: Hadde jeg hatt større hus skulle jeg ha tatt med meg ALLE disse nydelige kistene hjem! Mon tro hva de kan gjemme på av saker og minner fra gamle dager? Den tid er vel over da gifteklare jenter sydde og broderte utstyr til drømmehjemmet som de gjemte på kistebunnen helt til den rette dukket opp.
Men tenk for en morsom gave til en datter eller et barnebarn som har sansen for gamle ting! (Ps! Vi "gamle" jentene liker fine oppevaringsmøbler, vi også!)

Vel-vel! Velkommen innom oss på Lade uansett! Kanskje vi har noe annet du er på utkikk etter! Klikk på små-bildene på høyre-sida her, så kan du se flere av varene vi har. (Eller har hatt!)

1 kommentar: