lørdag 20. februar 2010

20/2-2010


Bilde 60: OL igjen! En gammel OL-platte eller en kaffekopp? Interessen for vinter-OL er nok varierende...
Bilde 61 og 62: På Gjenbruk har vi skøyter til både jenter og gutter, små og store! Kanskje ikke akkurat til å delta i OL med, men man må jo øve og trene litt før man kommer sååå langt da! Eller kanskje du er blandt de som helst ønsker seg skøyter til å henge til pynt på veggen?
Nå har vi 1/2 pris på vintersportsutstyr i butikken!Bilde 63: Slalomsko til andre OL-grener! Ps! Gratulerer til Aksel Lund Svindal og andre raske nordmenn!!!!Bilde 64: Hos oss får du kjøpt Tv, enten du vil se Bjørgen, Northug eller Barne-Tv.Bilde 65: ... og god mat til tv-tittingen hører gjerne med!
Bilde 66: Noen vil dekke på til 12, og noen til 6.... og noen vil ha bare 2 eller 1 til å pynte med i hylla. Disse er vel fine, ikke sant?

Bilde 67: Til å ha drikke eller blomster i, eller bare til å la sola skinne på?


Bilde 68: Et nydelig framskap som rommer mye!


Bilde 69: Søt løper. Eller er du flink til å brodere sjøl kanskje?
Bilde 70: Vi er absolutt STEDET for den som liker nips og naps og krimskrams! Sjekk disse nusselige pyntesakene da! Ikke akkurat for den minimalistike nei!Bilde 71: Har du huska å kamme deg? Dette pene, gamle settet finner du hos oss!Bilde 72: Ønsker meg!!!!! Se det flotte håndarbeidet på denne kommoden!
Bilde 73 og 74: Og sjekk dette fine skapet da, "retro-jenter"! Du finner det garantert ikke på Ikea!Bilde 75: Fine gamle stoler. (Gjetter på at neste eier er midt i 20-åra)Bilde 76: ...og lampe som passer til kanskje?Bilde 77: Gammel, gammel.... Leser du gotisk skrift?Bilde 78:
Snorres Kongesaga finnes vel i nyere utgave,
men vi har en fin gammel.

Velkommen innom Gjenbruk på en handletur, eller bare for å se! Kaffen er klar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar