onsdag 24. mars 2010

24/3-2010


Bilde 101: Tida går! Fort, for enkelte, sakte for andre. Noen får ikke tiden til å strekke til for alle planer og oppgaver. For andre synes det som tiden omtrent står stille. Ei klokke kan fortelle deg hvor langt på dag det er, men det er du selv som må dele timene mellom dagens gjøremål. En fantastisk gave! Et stort ansvar!


Bilde 102: Fine stoler, frisk farge!


Bilde 103: Vakkert skap m skuffer.Bilde 104 og 105: Et helt lite syrom! Gammel symaskin med skap til oppevaring av både maskin og tilbehør.


Bilde 106: Disse krukkene er populære, så ikke vent for lenge om du har tenkt å kjøpe dem!Bilde 107 og 108: Ganske spesiell messingkjele.Bilde 109: Fyringssessongen er snaaart over (håper vi) men neste vinter kan det være behov for en vedkjel....


bilde 110: Litt tidlig for shorts og bikini enda, men noen av oss har "noe" vi skulle ha gjort først da, kremt-kremt! Med trimsykkel i kjelleren eller på soverommet gjør det ingen ting om været er surt, vi sykler likevel!!!


Bilde 111: Siste frist for påskepynt-innkjøp snart nå! Vi har litt igjen, så velkommen innom!

Vi vil benytte anledningen til å ønske GOD PÅSKE både til dere som gir oss varer og til dere som kjøper varer! Mandag og tirsdag i påskeuka er det åpent i butikken på Lade til vanlig tid.

STENGT f.o.m. 31.mars t.o.m. 5.april.

Velkommen tilbake etter påske tirsdag 6.april!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar