mandag 8. februar 2010

8/2-2010


Bilde 54: Kommoder i forskjellige størrelser. Nostalgisk retro for den som liker det! Vi har andre typer kommoder for andre "typer" kunder også, og "nye" varer kommer stadig inn til Gjenbruk, noe vi er veldig glade for.

TUSEN TAKK alle dere som har levert ting til butikken vår! Regnskapstallene for 2009 begynner å komme og det er veldig gledelig lesning! TUSEN TAKK til alle som har handlet hos også! Bruk NLM-linken på høyre side, så kan du se noe av arbeidet som misjonen driver. Pengene fra Gjenbruk er med på å finansier noe av dette.
På denne linken kan du også lete deg fram til forsamlinger og arrangementer misjonen har i ditt område. Du er velkommen til å ta kontakt!Bilde 55: Det er sikkert enklere med elektriske krumkakejern, men disse er da penere å se på, ikke sant? Mange har sansen for det dekorative, andre vil ta vare på nær historie for barnebarn og kommende slekter som ikke har opplevd slike i bruk.
Bilde 56 og 57: Vakkert og praktisk møbel. Her er det bare å lukke rotet inne, så er det gjemt til neste gang du vil fortsette med arbeidet ditt!Bilde 58: Furumøbler er ikke helt på motebølgenes topp nå, men se så vakkert og levende treverket er!
(Ellers finnes det en type mennesker som er mest lykkelig med et malespann i hånden, og de må jo få lov å gjøre som de vil med det de kjøper her hos oss! Hm-hm!)Bilde 59: Før helga kom det inn en riktig festlig oppfinnelse! Sofa som blir til dobbelseng hvis du tar av armlenene og svinger ned ryggen. Greit med sovesofa som ser ut som en "skikkelig" sofa!

Velkommen innom oss på Lade for hyggelig handel, eller en liten kaffesup og en "pust i bakken"!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar