lørdag 15. desember 2012

15/12-2012

Bilde 251: Avdelingen for "puste på ei stund" (Prøysen)....


Bilde 252: Sikkert flere som trenger sette seg og "puste på" litt... (Kr 800)


Bilde 253: (Kr 950)
Kanskje heeeeeele familien skal "puste på ei stund"??? Små og store fyker rundt på juleavslutning og julebord, juleverksted og julekonsert, Lucia-opptog og nissefest, samt turn og Judo, jobb og skole,  ... OG shopping! HALLOOOOO!?! Hvor travelt skal man ha det for å ha det koselig i advent da????

En kaffekopp, noen pepperkjeks, (gjerne ferdige fra Rema, billig billig!) en armkrok, en unge eller flere, og en liten bok! Koslig? M-mm!


Bilde 254: Løveskåler! "Hvit-stil-damenes" must? De er ganske tøffe da, enig? Små gutter kan til og med spise havregrøt om den serveres med løve på skålen! Kanskje?


Bilde 255: Stoooore lyslykter! Blir fint når lyset bryter gjennom glasset!


Bilde 256: Du er vel forberedt på at kakao-sesongen er igang? (Her i Trøndelag er den forresten utvidet til å vare hele året!)  (Og, nei, jeg er IKKE kommet over den våte sommerferien enda!)


Bilde 257: Hallo samlerne! Mangler du en årgang av juletallerkenene? Kanskje vi har den?


Bilde 258: God-mjuk, vet du hva det er? Prøv denne!


Bilde 259: "Oldemors-ruter" er etterspurt igjen! Kan ikke love at dette stolteppet fortsatt er i butikken om du kommer i dag, men sånn er det bare! Varene kommer og går i ujevnt tempo her på Gjenbruksbutikken rett sør for Trondheim.

Bloggen skrives på tre kvarters avstand fra butikken. Poenget er å vise litt hva slags varer vi har, eller har hatt i butikken. Noen ønsker vi var flinkere til å skrive pris mm på varene, men vi har desverre ikke kapasitet til å gjøre så mye ut av det. Vi håper disse amatørforsøkene kan gi deg lyst til å stikke innom oss og se sjøl om du finner noe du kan ha nytte og glede av!
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar