torsdag 13. desember 2012

13/12-2012


Bilde 243: "Trur du dæm bli` ferdig med å pynt te jul snart? Det e` no ganske my` julepynt her i butikken enda...."
"Og ingen har kjøpt oss heller! Trur du vi må sitta her heile jula?"
"Neida, det e` da gooood tid te jul enda sjø! Sikkert nån som vil kjøp oss snart!"


Bilde 244: Julekuler på fat...


Bilde 245: .... og julekuler i pakke!


Bilde 246: Advents-lysestaker, advents-stjerner, juleklokker, julepotter, klokkestrenger og duker... Snedig egentlig hvor mange TING vi omgir oss med! Det blir jammen viktig og holde klart for seg hva INNHOLDET i festen og feiringen begynte med i utgangspunktet, så en ikke rent "går seg bort" i alt det ytre!


Bilde 247: Pynt kan du enkelt lage sjøl av garnrester, og kopper og glass du har i skapet. Hekle trekk på glass, putt te-lys oppi, og vips har du en koselig lykt i vintermørket!
Eller du kan hekle, evt. strikke, trekk du kan ha på koppen, så brenner du ikke fingrene seg og kakaoen holder seg varm litt lenger!


Bilde 248: Stort skap selges høystbydende over 5000. Fint, gammelt! (Men jeg får fortsatt ikke riktig alt jeg peker på, sukk! Men man kan jo gå rundt og "sikle" litt likevel, drømme litt og unne andre noe vakkert, nyttig, romslig, stilig og solid!)


Bilde 249: Fine border langs kanten gjør jo ikke skapet mindre pent heller da! (Hvem blir den heldige, mon tro? Sikkert noen som trenger det og fortjener det! Og man skal jo glede seg med de glade, så....)


Bilde 250: Ooooops! Nå er det på høy tid å få avgårde juleposten!!! Det var kø allerede tidlig i dag på postkontoret.... Men du er kanskje ferdig med julekortene for lenge siden? Og bare sitter og venter på at "julepost"- kurven din skal fylles med innkomne kort og hilsner?
Da skal DU få en utfordring: (IKKE du som ikke har begynnt på julekortene, du har nok å gjøre allerede!) Skriv ett ekstra brev/kort til en som du tror kan trenge ett brev/kort i år! Ikke fordi du liksom bør eller må, men for å glede en som kan trenge en liten oppmuntring!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar