søndag 23. september 2012

23/9-2012


Bilde 150: Da er elgjakta igang! Men VI er ikke på jakt, vi har viktigere ting fore! For vi har åpen butikk for deg som jakter på brukt-funn!


Bilde 151: W-Germany-servise f.eks. Sarte, fine blomster pynter servise i 31 deler. (Og til dere som flyr rundt der ute i skog og mark: Tenk å servere elg-steik på disse du.....)


Bilde 152: Gammel sofa med 2 stoler. Kan godt "freshes" litt opp, men lekker og smekker i fasongen!


Bilde 153: Nygifte på 50-60-tallet, liten kvistleilighet og trangt budsjett, men lekker lita hylle m skap, DET måtte man ha! Noen som husker "hine hårde"?


Bilde 154: Her en stabel bøker om fremtiden: Forfatteren forestiller seg hvordan det vil være rett før Jesus kommer tilbake til jorden. Det er en hendelse det er godt å ha et avklart forhold til.


Bilde 155: Figgjo-servise som neppe er brukt mye. Helt tipp-topp!


Bilde 156: "Gult er kult!" Teit slagord, helt oppbrukt, jada, jada! Men disse var jo egentlig veldig kule da, eh, flotte? fine? dekorative? Spørsmålet er vel bare: Liker DU dem?!?


Bilde 157: Her er spannet fra Blåbær-visa til Alf Prøysen! Eller ett som ganske sikkert er likt! (For min del tenker jeg helst på tyttebærtur når jeg ser den.) Men det er vel EGENTLIG et lite melkespann!


Bilde 158: N y d e l i g  kjole i stødig stoff! Dessverre noen cm for smal til meg (grrr), så dere i str 38 har sjansen fortsatt! Og vi får stadig inn klær i alle størrelser og fasonger. Men det er jo mest "unika-varer" da, så passer ikke den du prøver, har vi sjelden en annen størrelse i samme plagg, dessverre!
Det kan jo gjøre at du ender opp med noen litt overraskende impuls-kjøp, og det er jo ofte at nettopp impulskjøp kan bli suksess!

Uansett, kom en tur innom oss når du er i Heimdals-område. Du finner oss i Saupstad-senteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar