onsdag 19. september 2012

19/9-2012


 Bilde 140: CD-spiller med radio og forsterker til salgs i butikken på Saupstad!


Bilde 141: Lysbildefremviser med veske. Ukjent fenomen for dagens unge antagelig, men dette apparatet har bidratt til mye underholdning rundt om i de tusen hjem. Og hvem har ikke vært på basar eller misjonsfest som liten og stirret til øynene nesten sto på stilk når bilder fra fjerne land ble vist på skjermen. -Og vi har skjerm til salgs også!


Bilde 142: Vase til de siste sommerblomstene!


Bilde 143: Denne var ganske spesiell....


Bilde 144: Morsomme kopper og grasiøs vase!


Bilde 145: Husker du disse? Plutselig skulle "alle" ha stripe på koppen! Slutt på blomster og "krimskrams" ja!


Bilde 146: Men noen blomster og krusseduller later til å være nesten tidløse: Rosemaling kommer igjen og igjen. Og det er jo vakkert da, enten man liker det eller ikke!


Bilde 147: Lite skap med treskjært "rosemaling". Ikke akkurat Ikea nei! (Men nå er det jo in å mikse ulike stiler, så det er nok lov for Ikea-tilhengere å ha et sånt skap inne blant de rette linjene sine også!)


Bilde 148: "Her bor Tusen Ben"


Bilde 149: Her er høsten tydeligvis på vei, og mer ligger på lageret, bare damene får sving seg litt....

Kanskje du også har noe på ditt lager? Noe som du ikke har bruker lenger? Hvis du har lyst til å gi det til oss; ta kontakt for å høre om det er varer vi kan ta imot i butikken.
Vi har begrenset med plass, slik at det er ikke alle typer varer vi kan ta imot lenger. Men vi er veldig glad for gode,salgbare varer.

"Gjenbruks-sjefene" var nettopp på Mongolia-besøk og inspiserte de nye skolelokalene som misjonærbarna der har fått. Pengene var blant annet fra inntekten fra Gjenbruksbutikkene i Norge. Hvis misjonærene skal kunne drive med undervisning, bistand, evangelisering og opplæring, må barna deres ha et skoletilbud.
Gå inn på nlm.no og les mer om alt det ulike arbeidet Misjonssambandet driver rundt om i 4 verdensdeler .

TAKK for at du støtter arbeidet med varer, handel eller ved å hjelpe til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar