mandag 2. april 2012

2/4-2012


Bilde 174: Da gleder mange seg til påskeferie! Ikke alle vil fyke rundt på fjellet, bakke opp og bakke ned. Noen vil heller synke ned i en god, myk sofa med et håndarbeide eller en god bok...


Bilde 175: .... eller krølle seg sammen i en sofa, helt nær et knitrende peisbål, rikelig med smågodt i påske-egget og dempet musikk i bakgrunnen!
Mange slags fri-dager! For å sitere en festlig dame jeg kjenner: "Jeg er ikke bygd for fart og spenning, jeg er mer bygd for kos og komfort!"


Bilde 176: Vi har ikke bare sofa for ferie-avslapping i butikken vår. Fine spisebord for lange påskefrokoster og middag med feriegjester har vi også. Hvitt bord og hvite stoler...


Bilde 177: ... eller med svarte stoler!


Bilde 178: Ikke alle ble like begeistret for den lille "ekstra-vinteren" som plutselig kom... Her er hjelpemiddel for den som helst ville sykle og trene på "bar-mark!


Bilde 179: Sykling er kanskje mest fantastisk mens vi passer til denne størrelsen!?!


Bilde 180: Her ble det lys gitt! Lampe for de som fortsatt ikke har skjønt poenget med talglys!


Bilde 181: Hva som opprinnelig var tenkt lagret kjølig i denne trekassen vet ikke jeg, men kjøper står fritt til å fylle den med det som måtte ønskes!

Sistemann her går hjem kl 17.00 i morgen tirsdag. Men etter påske åpner vi dørene igjen tirsdag 10.april!      GOD PÅSKE!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar