fredag 13. april 2012

13/4-2012


Bilde 191: God morgen lille venn! Opp og hopp! Eller???? Det er vel helst SMÅ mennesker som starter dagen med hopp og muntre sprett, sånne som passer i SLIKE senger!
(Til opplysning for småbarnsforeldre som kanskje synes småttingenes morgen kommer alt for tidlig: Det er bare en overgang! Bare vent til de blir ten-åringer; da kan de sove nesten til mørkets frembrudd og fortsatt være tunge å få ut av senga!!!)


Bilde 192: En liten kose venn! Ehhh, jeg mener en STOR!


Bilde 193: Denne trenger nytt trekk og litt maling!


Bilde 194: Da er vi kommet til avsnittet for kråskap. Eller hjørneskap. (Er det det samme?)


Bilde 195: Dette er ganske så annerledes...


Bilde 196: ...og her er enda en variant! Skikkelig flott!


Bilde 197: Løveskåler.


Bilde 198: Dus fersken og grå dekor på disse koppene.
Følg gjerne med i "vinduet" til høyre for disse store bildene, der snurrer og går en fremvisning av flere kopper og varer fra butikken. Trykk for større bilder!
(Dessverre makter vi ikke å fjerne solgte varer fra bildekarusellen umiddelbart, så det kan gjerne være varer du ser her inne allerede er omsatt når du kommer i butikken.)


Bilde 199: Flott mahogney-bord og 6 stoler med semsket trekk.


Bilde 200: Nyyyydelig speil med matchende lamper til! (Jeg har bare ikke kommet på hvordan jeg skal argumentere for mitt "behov" for disse på mest mulig overbevisende måte overfor husbonden enda...)


Bilde 201: Du har vel hørt sangen om elefantene som" kom masjerende, bortover edderkoppen fine nett"? Her er de i alle fall! De er digre, så det må være noen som har enda mer spindelvev i hjemmet enn meg! (Liten elefant:  kr 150,-   Stor elefant:  400,-   Spindelvev: gratis!)

God helg, med eller uten spindelvev!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar