lørdag 28. september 2013

28/9-2013


Bilde 455: "Fire fine lænestola og en parasoll mot sola..." (Lærte aldri mer av den sangen...) Men vi har TO lenestoler da! Og tror ikke du trenger parasoll mer denne sommeren...


 Bilde 456: Tida går mot høst og et skifte i livsstil nærmest: Mørkere kvelder og mer telys, tid for mer innekos og mindre hagearbeid. Hmmm det ser ut til at disse klokkene opererer i flere forskjellige tidssoner... Det er vel ganske trendy? I alle fall til disse urene å være!


Bilde 457: For den som ser alt i sort-hvitt: Tangenter til glede!


Bilde 458: Mer tangenter: Annen "innpakning", annen farge, annen stil og klang!


Bilde 459: Det handler fortsatt om musikk: x-box og guitar hero!


Bilde 450: Noen faller av lasset ved tekniske fremskritt; men dette sies å være en karaoke-maskin. Da kan vel de fleste av oss bli stjerne!


Bilde 451: Fiiiint moderne retro-servise: Turi Design. Bord og stoler er egentlig en annen tidsepoke, men det ser egentlig veldig fint og hyggelig ut sammen!


Bilde 452: Enda en annen tidsepoke. Men blått og hvitt finner alltid hjerter å begeistre....


Bilde 453: I går fikk vi inn et stort og fint framskap/seksjon.


Bilde 454: Både hjemmevevde og masseproduserte tepper og matter. Jeg tenker alltid på varmt, nybakt brød og nyvaska kjøkkengolv når jeg ser hjemmevevde matter; minner fra barndommen. Hadde de matter i ditt barndomshjem?


Bilde 455: Da er det helg og på tide å pynte seg! (Kanskje litt for flott for min helg, men...!) Ønsker alle en riktig god helg!
Velkommen til butikken tirsdag! (Ja, for du har vel fått med deg at butikken ikke er åpen for kunder mandager nå?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar