torsdag 28. februar 2013

28/2-2013


Bilde 358: Hallo på denne "Blås-bort-dagen"! Heldig den som kan kose seg inne når vinteren skal være så fuktig og oppblåst som i dag! I alle fall i Trøndelag. (Nå har vi jo lesere fra andre kanter av verden også, så dette er kanskje en liten lokal sutre-kommentar da...)
Men se dette nydelige middagsservise til 12 personer! Med rosenknupper! Litt lavmælt og beskjedent, likevel elegang og vakkert... (Kr 1500.-)


Bilde 359: Slike kopper hadde en dame som har betydd mye for meg. Rart hvordan minner popper opp bare ved synet av et frokostservise! Koselig!


Bilde 360: Klarer ikke bestemme meg for om det går an å si at disse ligner hverandre eller ikke. Joda, alle er tekanner, og i siluett kan de vel ligne. Men farge og mønster er jo egentlig helt forskjellig.


Bilde 361: Nydelige stoler! Som et eldre ektepar: myke kurver og buede bein! Ikke noe minimalistisk IKEA-varer i alle fall! (Kr 1000.- pr stk)


Bilde 362: Oj, kanskje ikke lurt å personifisere stoler, det kan slå litt uheldig ut... Men har du litt humor...


Bilde 363: Elefant under kunstig "sol"!
Vi avslutter innlegget med å hilse til alle misjonærene, både i vår organisasjon og alle andre! Takk for jobben dere gjør! Vi tenker på dere med takknemlighet! Ha en god dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar