mandag 7. januar 2013

7/1-2013


 Bilde 276: GODT NYTTÅR! Håper tilstanden er bedre enn hva fremgår av bildet over!!!
 Husker du Chaplin? Denne fantastiske stumfilmkomikeren som gjorde seg forstått uten ord? Snakk om godt utviklet kroppsspråk!


Bilde 277: Blomster har også et eget språk, sies det! Her, som pryd på tallerken.
Og for oss som gikk på en smell etter turen på badevekta etter velsmakende julemat, kanskje vi skulle nøye oss med blomster og andre vekster noen dager framover, i håp om at noen av sporene etter juleribba viskes ut???


Bilde 278: Du kan få 45 delers middagsservise med blomster på til 2500,-  (Men vi lover ikke at det hjelper mot ekstra "juleflesk" altså!)


Bilde 279: "Født med sølvskje i munnen!" Kanskje ikke? Da kan du få kjøpt litt sølv og plett her på Saupstad.


Bilde 280: Og du som brukte for mange kroner på julemat må kanskje legge inn noen hyppige grøtmåltider fram til neste lønnsutbetaling? Vi har fine grøtskåler til rimelig pris!


Bilde 281: Veldig fin lyskrone! Ganske tung. (Funker sikkert bedre om du henger den fast i taket, pust, pes!)

Bilde 282: Enda en fin lyskrone (Vi har faktisk ganske mange) Veldig ulik den forrige, men vi skryter jo av å ha litt for enhver smak....


Bilde 283: Og ENDA en lyskrone! Eller rettere sagt: rå-materiale til lamper! Så en som hadde fjernet glasslokket og satt i pære og "greier" (fag-uttrykk, hmhm!) Det ble rå-stilig med tre Norges-glass-lamper over kjøkkenbenken!
Kom innom butikken vår og finn utgangspunkt for ny-skaping av gamle gjenstander!
(Ps! Du får kjøpe Norgesglass for å ha syltetøy i dem også altså!)
Ha en fin uke!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar