onsdag 28. november 2012

27/11-2012


 Bilde 238: Nå også med bein! Vi har fått litt respons på denne: Noen mener den var priset for høyt, så prisen er justert. (1700) Den antas å være nyere enn vi først trodde også. Men den er like pen for det, ikke sant?

Dette med å kunne sette en mest mulig rettferdig pris på varer i så mange kategorier som vi har, av ulik alder og kvalitet, målt opp mot etterspørsel, det er sannelig en vanskelig vitenskap! Vi er åpen for innspill om du har kompetanse å dele med oss.
Samtidig sier det seg selv at vi kan ikke operere med "gi-bort-priser" selv om alle "ansatte" jobber gratis! (Vi skal dekke husleie og bensinutgifter, og hovedmålet vårt er jo å kunne samle inn mest mulig penger for å hjelpe dem som trenger det!)


Bilde 239: Enda en gammel sak: Fjernsyn og radio. (2200)


Bilde 240: Oj oj, nå begynner det å haste! Denne kan jo ikke henge her i butikken nå lenger!
 Et lite tips: Det er ikke bare barn som blir glade for en adventkalender. Kjenner du noen som kan trenge litt oppmuntring denne adventen? Det behøver ikke være sjokolade eller dyre gaver i posene. Du kan skrive et visdomsord, et bibelvers eller sangvers, en gåte eller.....? En vits, et kopliment....?


Bilde 241: Julepyntingen begynner å ta seg opp, ser det ut til. Men hva skal det egentlig være i toppen av juletreet? Spir? Kule? Stjerne? Her om dagen så jeg en engel som pynt i toppen. Noen andre varianter?

Bilde 242: Midt i butikken kom det opp ei ekstra hylle i desember, til juleduker, julekopper ol. Julefargen er vel fortsatt rød? Eller lar du motebladene styre smaken din?
Uansett: Ha en hyggelig førjulshandel, gjerne her hos oss! Damene syntes det var for lite folk som tok seg tid til å sitte ned i kaffekroken vår. Du har vel tid til en gratisk kopp kaffe eller te, og en liten pause? Velkommen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar