onsdag 15. august 2012

15/8-2012


Bilde 197: Da er skiltet omsider kommet opp, ved siden av Cafeen og frisøren på Saupstadsenteret.


Bilde 198: Vi fikk nydelig sommervær på åpningsdagen, og gjestene kunne overbringe sine hilsener i anledning dagen utendørs. Og både nye og gamle kunder dukket opp og bidro til stor omsetning på åpningsdagen. Veldig kjekt!


Bilde 199: Hyggelig nabo i senteret kom med diger marsipankake; tusen takk! Den gikk unna skal jeg si!!!


Bilde 200: Og klart vi selger kaffeservise så du også kan ha gjester på kake og kaffe!


Bilde 201: ...og et rundt spisebord med plass til gjestene rundt!


Bilde 202: Rød sofa til salgs!


Bilde 203: Og enda en rød sofa! Vi har flere farger, størrelser og typer sofa også så klart! Ta deg en tur og se, for utvalget forandres til stadighet.


Bilde 204: Gamle greier har vi så klart også! Denne er vel omtrent på min alder tror jeg, men adskillig blankere i lakken da! ;)


Bilde 205: Denne er så ny at den ankom flatpakket. Solid møbel!


Bilde 206: Fler-etasjes dukkehus med tapet fra ulike tidsepoker later det til. Sånn er det gjerne, en pusser opp ett rom nå og ett rom da, og smak og mote skifter fortere enn trønderværet....


Bilde 207: Rosa bue med 2 stoler i skinn.


Bilde 208: Brodert stol. Hvem tørr sette seg på et slikt kunstverk da?


Bilde 209: Denne bunaden fikk en del oppmerksomhet på åpningsdagen....  I blandt får vi slike skatter, og da er det kjekt at de rette kundene dukker opp.
Men vi får jo alltid inn skatter! Det er avhengig av om kunden er 4 år og nettopp har lært å sykle, eller er 17år og skal i "bad-taste-party". Eller er på jakt etter den 3.boka i serien, ett skap som er 211 cm høyt og har dør som er hengslet på venstre side.....
"Hiv og hoi, snart er skatten vår! Da kan vi ta det rolig de neste 100 år" synger Sabeltann-gjengen, men vi mistenker at det blir heller lite "rolig" her i ny-butikken vår da...

Og du som står på Lade og stirrer inn i stengte dører: Vi har flytta!!!! Du finner oss på kartet til høyre ! Velkommen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar