onsdag 23. november 2011

23/11-2011


Bilde 187: "Napoleon med sin hær over Alpene dro... Tralala!" Dette er hærens fruer og barn!
Neida, bare TULLER!!!
Men det var jammen litt av en flokk som sto oppmasjert oppe på hylla i dag: Stivpyta og nykrølla venter de på kunder til butikken vår!


Bilde 188: "Brøl, kommer og tar deg!"  
Neida, neida! Bare TULLER igjen! Disse er FRYKTELIG
gode og myke og kjælne og kosete! Og helt tamme og ufarlige!


Bilde 189: Velkommen inn i kulden! Eller varmen, om du går lenger inn i hvitevare-avdelingen vår!


Bilde 190: Nå har vi mange forskjellige typer sofa og salonger inne. Hvis du skal fornye litt i stuen til jul bør du sjekke hos oss først. Da blir det penger igjen til julemat også!


Bilde 191: Er denne nymoderne eller gammeldags mon tro? For hvis den er gammeldags er den jo moderne i dag... Og er den moderne så er det jo greit likevel...  ???  Grå farge er i alle fall helt tidsriktig!


Bilde 192: Lampefoten ser ut som en gammel Farao, men jeg tror nok ikke dette er en egyptisk antikvitet likevel (knis) Men den var kul likevel! Venter på en kunde som liker det unike, tror jeg!


Bilde 193: HALLO RETRO-DAMER, se her da! Kjempestilig syskrin venter på deg! Hvis det ikke allerede er hentet av en med samme smak!


Bilde 194: Nydelig hjørneskap! Ikke no` nymotens tull dette her nei!


Bilde 195: Vi har et kjempeutvalg av varer i jule-avdelingen vår nå. Her har vi for eksempel julesokker. Heeeeelt uunnværlig, ifølge gotteri-musene hos oss! Og, javel da! Det ER godt med litt gott! (OG dere helse-freakene kan jo fylle sokken med gullerøtter og grovt brød!)


Bilde 196: Vi tenker på ingen måte omvende noen fra å være "levende-juletre-tilhenger" til å bli "plast-juletre-tilhenger"....
Men OM det skulle være noen der ute som er ferdig med å klive rundt i snø og/eller regn og kulde og blåst og kvist og kvast og kvae... Så har vi altså et nusselig, tørt, ikke-dryssende, ikke-vann-krevende plast-tre til salgs her innendørs fritt for storm og uvær!
(MEN DET LUKTER IKKE GRANTRE DA.  SÅ DET SÅ!)

Hjertelig velkommen til hyggelig førjuls-mys hos oss på Lade, vis-a-vis Bunnprisen! Vi har åpent alle hverdager fram til jul! (Både for de med gamle og nye synspunkter om julepynting! )

Mandag  -  fredag:    12.00  -  17.00
Lørdag:                     11.00  -  15.00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar