søndag 3. april 2011

3/4-2011


Bilde 151: Siste skituren er muligens unnagjort for denne vinteren? Ski fra ca 1850 og føhnvind gir vel ikke optimale turforhold, men en nostalgiker vil vel finne anvendelse for dette aldrende paret, staver inkludert!


Bilde 152: E´ det ´n Ludvig som har glemt sekken sin mon tro?Bilde 153: Snart påske! Lys, duker og egg i glad-fargen over alle: Knallgul! Friskt!


Bilde 154: Gule potteskjuler også!


Bilde 155: ...og det er jo på tide å få frø i jorda skal det bli blomster til sommeren! Fineste vann-kanna i by`n? Den er ikke så lett å miste i alle fall!!!


Bilde 156: Lite skap, anvendelig til mye. - Og motedamen sa at i år skal kjolene være hvite med blonder eller hele kjolen av blondestoff!
(- - - Og vi følger jo definitivt moten! Alle! Helt fra 50-60-tallet og til i år! )


Bilde 157: Beige Kashmere-jakke (brukt kun en gang) fine dresser og smoking venter på deg som skal i finere selskap denne våren. 


Bilde 158: Utvalget av hvitevarer har tatt seg opp igjen. Vaskemaskin.


Bilde 159: Kle-rulle for den som er lei av å slåss med store duker og lite strykebrett...


Bilde 160: Kjøleskap i forskjellige farger og størrelser til ulike behov!


Bilde 161: Dagens "øyen-godis"? Nydelige, spesielle kopper i rødt og gull.


Bilde 162: "Dagens nyheter" ?


Bilde 163: Seksjon med skrådde overskap. (Eller buede? Utstående?? Hva heter det da??? )Bilde 164: Små-barns-epoken: Beste oppfinnelsen nest etter barnevogna: Tripp-trapp-stolen!!!!
Kjempekjekk! Mangler kun et lite malingstrøk og en sulten pjokk!


Bilde 165: Høyfjellssol! Har du begynnt forberedelsene til sol-sesongen?


Bilde 166: ...for snart skal vi ligge her og nyyyte godværet!
Men du rekker nok en tur innom oss på Gjenbruk Lade i Trondheim først! Bildene her viser bare en brøkdel av alt det butikken har å tilby. Og finner du ikke det du leter etter i dag, så kommer det stadig nye varer inn fra mange trivelige givere. 
Ha en fin dag! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar