mandag 7. mars 2011

7/3-2011

Bilde 27: Husker du disse? Fra i over-forrig-gårs... eller der-omkring? Tida går, stadig nye oppfinnelser og hjelpemidler kommer. Mye som skal hjelpe oss å få oppgaver unnagjort i en fei. Kan da noen fortelle meg: Hvor blir den da av, all den tiden vi sparer oss med alle disse nymotens duppedingsene???

Bilde 28: "Nå kommer barnetimen, nå kommer barnetimen, hysj-hysj-hysj, vær stille som mus!" -Så satt vi klare  da, ny-badet og nykjemmet, utrustet med rosiner eller appelsin og ventet på Alf Prøysen og Teskje-kjerringa.... Det var leeeenge før både "play-station" og "Grandiosa" det, skal jeg si deg! Da var det apparater som dette som samla oss lørdagskvelden, ikke disse flatskjermene på "ørt-og-førti" tommer. 
Dette venter på en nostalgiker... tror jeg!

Bilde 29: Vi holder oss til de gode,gamle dager. Men møbler som dette har fått en rennesanse later det til: Unge folk ser det vakre i disse, damene fra "Blogglandia" ser potensialet, miljøbevisste ser gjenbruksmulighetene og studentene ser at prisen er innenfor budsjettet!

Bilde 30: Enda en spisestue, ganske forskjellig fra den ovenfor. Er det ikke godt at vi er forskjellige og liker forskjellige stilarter?

Bilde 31: Men folk sover nå fortsatt i en seng da, akkurat som i gamle dager! Men vi merker at få kjøper 190-senger nå for tida. Vi er blitt lengre, ser det ut til! Noen, i alle fall!

Bilde 132: Garderobeskap til salgs!

Bilde 133: Barnestol som vokser med barnet. Veldig praktisk!

Bilde 134: Er du lei av at fruens sko okkuperer din plass i skapet også? Her er gaven hun vil bli glad for og du vil bli fornøyd med! Krever få cm golvplass, rommer maaaaaange par sko!


Bilde 135: Ser i avisa at det stadig blir færre hus til salgs i Trondheim. Vi kan ikke hjelpe alle, men her er i alle fall bolig for noen som ikke er så kravstore! Snaaaart er det VÅR (hurra!) og da kommer det "boligsøkende" fra sydlige breddegrader! Ta godt imot dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar