fredag 26. november 2010

26/11-2010Bilde 268: Ned fra lageret på loftet har damene hentet fram julepynt som har kommet inn til butikken gjennom året! Julerøde julekopper f.eks...Bilde 269:...eller hvite med koselig julemotiv på...Bilde 270: ...men du ville heller ha grønne?Bilde 271: Egne kopper til gløgg har vi også! Disse f.eks. Med så mange kuldegrader som vi har fått her i Trøndelag må det vel gå an å starte gløgg-sesongen nå?Bilde 272: Blånisse-glass, finnes det?!? Det er i alle fall mange som liker blått, så her har vi noe til dem!Bilde 273: "Bjelleklang, bjelleklang over skog og hei..."Bilde 274: Flytta for deg sjøl siden forrige jul? Det er ikke nødvendig å gå "konkurs" for å skaffe seg litt hyggelig julepynt. Vi har veldig mye fint til en bra pris.Bilde 275: Egentlig er vi midt i kapitlet for julepynt, men det er vel skapet som fenger oppmerksomheten? Det er stort og kan romme mye. Og prisen? Halvparten av andre som ligner! (Dumt at husbonden mener husfrua ikke trenger flere skap, sukk!)Bilde 276: Gyngestol i farge som matcher skapet! (Ja, husfrua har gyngestol også. Så da så!) Men noen andre er kanskje heldige?Bilde 277: Dette var vel "fiffig": bord med hjul og "lomme"! Stiiiilig!Bilde 278: Lite barnerom? Liten (kort) køyeseng er kanskje smart?Bilde 279: Vakkert!Bilde 280: Litt av hvert! Vakkert det også!Bilde 281: For oss som elsker engler er det absolutt rette årstida til å finne en som er ekstra fin.Bilde 282: Advent er blitt høysesong for oss i butikkbransjen: Vi handler til oss sjøl, og vi handler gaver til andre, mer enn ellers i året. Vi håper at våre kunder vil finne det de er på jakt etter i vår butikk på Lade i Trondheim.

Men enda viktigere synes vi det er at adventstida for deg blir mer enn gaver og pynt. Du husker vel den gamle fortellingen om Han som ble født i et fjøs i Betlehem? Hvis du leter etter noe mer enn bare materielle goder i livet, vil vi varmt anbefale at du leter etter Barnet fra Betlehem.
Han lever fortsatt i dag, og Han leter faktisk etter deg fordi Han elsker deg! Han ønsker å leve sammen med deg og gi mening og innhold til livet ditt!

Vi ønsker deg en fin advent! Velkommen innom på en kaffekopp og en liten prat om du har lyst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar