torsdag 14. oktober 2010

14/10-2010Bilde 245: "Kom inn, sitt ned, slapp av!" -For det kan du veldig gjerne gjøre her hos oss på Lade. Vi har en liten krok der du finner kaffe eller te, og småkjeks, eller vafler.
Vil du kikke rundt i butikken når du har hvilt dine trette ben, er det mye både nyttig og rart å finne. Denne salongen kom inn siste uke. Den ble kjøpt hos Skeidar for ca 5 år siden. Pent brukt, pen pris! ;)Bilde 246: Disse stolene er nok eldre, og en helt annen stil! Pussig at stoltrekkene har ulik farge, men hvem har bestemt at det må være likt??? (Avtagbare seter, så hvis det måååå være likt, fikser du fort det!)Bilde 247: Vakkert syskrin! Garantert ikke IKEA! (Tror jeg!)Bilde 248: Lekre ben, lekre knotter, hvit og litt shabby... "ME LIKE!" Men ikke engang jeg får alt jeg peker på, så denne må bare stå i butikken og vente på en annen "heldiggris" da! (Sukk!)Bilde 249: Denne var også skjønn! Jysk har den ikke, Bohus har den ikke, men VI har den! Hvis ikke noen har kjøpt den før deg da!Bilde 250: Dette flotte vitrineskapet passer for den som har valgt seg grå-toner i sin stue, og det er visst "in" for tiden. Dette vil sikkert "matche". Men noen vil heller "mixe", så de vil kanskje også ha dette skapet?! Ja, trender og moter e`kke mitt bord da, så du får bare bli enig med deg sjøl!Bilde 251: Her har gutta satt skapet oppå kommoden! Men du bestemmer vel sjøl "hvor skapet skal stå"....Bilde 252: Kjempesmart til den som har sko-dilla! Trippel hyller i skuffene! (Og hanskene som matcher kan ligge i små-skuffene øverst!)Bilde 253: Printer til salgs!Bilde 254: Nydelig Jesus-bilde!Bilde 255: Til slutt bilde av en "go-bit" for oss som er betatt av gamle bruksgjenstander!
Men egentlig har vi BARE "go-biter" i butikken vår vi da! Det gjelder bare å finne den riktige kunden til den rette varen skjønner du! Og som en søt dame sa onsdag: "Her kan man gjøre et varp!"
Velkommen,velkommen! Til god handel eller bare for å titte, eller en kaffekopp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar