lørdag 11. september 2010

11/9-2010Bilde 195: "Hei! Hær e æ igjen! Velkommen te visningsrunde i Gjenbruksbutikken på Lade!"Bilde 196: Tidlig på dagen enda, ifølge dette fine vegguret! Da rekker du kanskje hit til vi åpner klokka 12 da!Bilde 197: "EKTE HONNING" står det på disse artige gamle spannene. Men Ole Brumm har alt spist honningen. så det er bare spannet igjen da! (Og kommer det en samler før deg er nok spannet borte også....)Bilde 198: Gammel klerulle (bordmodell) Her gjør det ingen ting om strømmen"går", denne fungerer like godt likevel! (- og styrker armmusklaturen din i samme slengen!)Bilde 199: - og her er litt for leggmuskulaturen da! Men du skjønner vel at det ikke er hovedformålet med denne innretningen?!? Tenk om denne rokken kunne fortelle hva den har sett av velstand eller armod i sine tidligere dager! Var eieren ei fattig "plass-kjerring", eller ble den brukt av tjenestejenta på en storgård?Bilde 200: Kaketine i litt orginal fasong (oval) med rosemaling. (Litt "modernisert", eller??? Dette er definitivt utenfor mitt kunnskapsområde!)Bilde 201: "Brunkrukke" halvstor skål.Bilde 202: Er det mulig å bli kiste-oman???? Enn så mange skjønne, artige, slitte. praktiske, store eller små kister det finnes?! Vi får så mange ulike kister innom butkken vår og jeg skulle gjerne kjøpt alle selv! Sukk! Men denne er til deg da! Håper du synes den er like stilig som jeg synes...Bilde 203: Flere godbiter for oss nostalgiske! Har du bestemor-minner til et krumkakejern?Bilde 204: Mon tro vi har fått en varelevering fra England?!? Vi hadde i alle fall plutselig et ganske bra utvalg av tekanner her!Bilde 205: Det er høst og det er sild i fjorden! Kan du kunsten å lage sursild? Ikke det? Men det går an å bytte ut det kjedelige sursildglasset fra Rema 1000 med ei fin sildekrukke fra Gjenbruk! Det blir veldig bra det også! --- Og du har vel hørt: "Spiser du sild blir du snill!"Bilde 206: Vær ut i god tid: Anskaff hodeplagg i tide! Elegant eller praktisk, og de fleste varianter imellom finner du i kleskroken vår!Bilde 207: Har du kommet i gang med bakingen etter sommeren da? Du er vel klar over at det er på tide med eplekaker og plommepai nå? Eller er du ikke ferdig med solbærsyltetøyet enda, du heller? Vi kan hjelpe deg med komfyr og anna utstyr, men resten....Bilde 208: Her er plass til små knøtt i fleng! Vi gratulerer alle nybakte foreldre med deres største skatt! Velkommen innom om dere trenger noe utstyr til småen!Bilde 209: Liten sofa til liten famile? Eller en ekstra til deg som har fått flere venner? Vi får stadig inn "nye" sofaer i nær sagt alle varianter beregnet til alle typer folk.
Om kundens motiv er økonomisk, miljøbevist, trendbevisst eller rent impulsivt er deres sak, men vi er glad for å være i bybildet nettopp for dem som har slike motiver. Samtidig vet vi at inntekten fra butikken blir brukt til åndelig og humanitært helpearbeid i land med store behov for vår omsorg og hjelp.Bilde 210: Fiffig lite salongbord: med skuffe og hjul!Bilde 211: Denne er superflott å stable inn unger i! Boller og kakao for egne unger og resten av nabolaget? Eller er det "Nybaktbrød med Hapå" som er "in" nå?Bilde 212: ... og her kan du dekke på til foredrene som kommer for å hente hjem ungene (og har gått etter bollelukten!)
Bilde 213: Cha-cha-cha! Ha en god lørdagskveld! Enten du skal bake boller eller gjøre noe annet!
Mandag er Gjenbruk åpen igjen! Vi har det meste til de fleste! I alle fall en kopp kaffe/te (helt gratis) om du ikke finner noe mer du har bruk for! Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar