mandag 25. januar 2010

25/1-2010


Bilde 31: Velkommen i sofakroken! God sofa i frisk farge.


Bilde 32: Vi har fått inn en 2-seter og en 3-seter for kort tid siden. Fargene kommer ikke helt til sin rett på bildet, så stikk innom om du vil se den skikkelig.


Bilde 33: Kuuuule stoler! To rosa og to blå.Bilde 34 og 35: Hardy-guttene er fortsatt like spennende! (Og si bare ikke at det er guttebøker, vi jentene liker også Hardy-mysterier!)
Fotballbøker for... Tja, si det da???


Bilde 36: "Kaptein Sabeltann er en farlig mann..." Eller er det Kaptein Sorte Bill? Det står i alle fall en kjempeflott skute i Barnekroken for små kapteiner med eventyrlyst og fantasi til å seile på de syv hav!Bilde 37 og 38: En fin vogn venter på en liten dukkemor! Og stooooor vogn til de som fikk tvillinger!
Her er flere bager og annet babyutstyr også, så "stormagepuser": Kom og se!


Bilde 39: Kniver, gafler, skjeer, sleiver, ostehøvler, potetskrellere, fonduegafler, brødkniver, kjøttkniver, grønnsakskniver, ... ALLE slags, tror jeg....


Bilde 40: Kopper fra ulike tidsepoker.


Bilde 41: Smaker ikke kaffen ekstra godt når det er så skjønne blomster på koppen?


Bilde 41: Muligheter for å få vaska seg ...


Bilde 42: Retro mon tro?


Bilde 43: --- "Men hvor er hønene???"


Bilde 44: Har du husket å kjøpe bjelle til kamelen din? Denne er fra Etiopia.


Bilde 45: Utvalget i lamper er veldig godt. Ulike stiler og farger, tidsepoker og størrelser. Bare lampe eller bare skjerm, eller "Ole Brumm" (altså:"Ja takk, begge deler!")


Bilde 46: Staselige kurvstoler, en til fruen og en til herren? For ikke å snakke om to gode venner, ett strikketøy og litt kaffe! Mange koselige muligheter for disse!


Bilde 47: En liten Mozart i magen? På Gjenbruk kan du få et instrument til overkommelig pris.Bilde 48 og 49: Ett klenodium, eller to for en nostalgisk sjel, sukk! (Men min mann mener jeg kan bruke strykjernet og 80-talls-Bernina`n da, dobbelt-sukk!)


Bilde 50: Sjekk denne da! Hvilken livshistorie skjuler seg i denne velbrukte veska mon tro....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar