tirsdag 10. januar 2012

10/1-2012


 Bilde 1: GODT NYTT ÅR! Gjenbruksbutikken på Lade er forlengst i full gang etter juleferien! Det er bare bloggerne som henger etter...
Seeeeee den flotte vi fikk på mandag!
Vi er såååå heldige som har folk som vil gi flotte og nyttige varer til butikken vår! På den måten blir det penger til å drive misjonsarbeid både til åndelig og materiell hjelp. Du som følger litt med på arbeidet som Misjonssambandet driver, vet at vi har et omfattende hjelpearbeid i mange land i fire verdensdeler.
Vi vil takke både dere som gir oss varer, og dere som handler hos oss for at dere har bidratt til at 2011 ble et godt år hva økonomien angår; tusen takk!


Bilde 2: Karaokemaskin! CD + kassett. (Det kan jo bli veldig morsomt.... både for den ene og den andre....)


Bilde 3: Flott seksjon! Passer spesiell for ordensmennesker? (Familiens rotekopp kan muligens henvises til nederste del....hihi!)


Bilde 3: Supert skap! Digert! Har du mer klær enn dette skapet rommer er det på tide med en sortering vil jeg tro.
(Hmmm litt småfrekkheter på nyåret?)


Bilde 4: Madonnaskulpturene har hatt ett kraftig oppsving de senere årene, men hva med disse? Kanskje de kommer i interiørmoten nå hvis vi skal ha kjønnskvotering på pyntegjenstander????


Bilde 5: Til glede for våre kjære retro-kunder: Fin sofa nettopp ankommet!


Bilde 6: Og stoler til samme kategori! Sjekk de flotte understellene da!


Bilde 7: Hokus-pokus! Trapp opp til øverst hylle! Men IKKE stå på den til høyre da!


Bilde 8: Hilsen til damen som spurte etter et lite bord med hylle under: Håper du ser dette! Det har uttrekksplater også. (Vare som gjerne forsvinner fort....)


Bilde 9: Tre like skap til salgs!


Bilde 10: Nyankommet skinnsalong, 3+2+1. I bakgrunn kan du skimte enda en, 3+2, i en mer rødbrun farge. Om det er kamera, lyset eller hukommelsen... denne var da litt dypere i fargen... eller?


Bilde 11: Her må du i alle fall møte opp for å få den rette fargen! Veldig fin stol og god komfor. Både rygg og fotstykket er bevegelig.


Bilde 12: Både klokka og lysestakene er ganske store, men det er ikke så godt å få inntrykk av størrelsen på dette bildet.


Bilde 13: Ja, da er ferien definitivt over og det er på tide å finne fram symaskinen igjen! Her er hylla for lappeteppe- og dekorasjonsgjengen, masse fint her!


Bilde 14: ...og her er hylla for de med litt større prosjekter!


Bilde 15: Og litt for de som vil være utendørs! Så fort som ungenes føtter vokser er det bare tull å kjøpe nye snowboardsko i alle fall! Vi har mer vintersport- og tur-utstyr også, så hvis du har funnet deg en skibakke, så KOM TIL OSS først!
Ja, vil du tenke miljøvennlig og ressurssparing kan vi ha gode alternativer på veldig mye.

Velkommen til Gjenbruksbutikken på Lade
Mandag  -  fredag:   12-17
Lørdag:                    11-15

1 kommentar:

  1. Heisann. Har dere Erik Kold plastikkbokser og Kathrine Holm kaseroller? Evt, hva ligger prisen på?

    SvarSlett