torsdag 30. september 2010

30/09-2010



Bilde 226: "HEI! Her er jeg igjen! Kledd til høst og kaldere dager! Visst har vi nydelig vær i Trøndelag for tida, men temperaturen vitner om at det lakker og lir mot høst og vinter. Du har vel lært å nyte dagen i dag?"



Bilde 227: Fiffig kombinasjon, ikke sant?



Bilde 228: "Mytti lys..."



Bilde 229: Enda mer lys...



Bilde 230: "... og mytti varme!" Ikke akkurat sånn varme som Åge Aleksandersen synger om kanskje, men denne "varmen" gir gode vafler i alle fall!



Bilde 231: Mer varme! En hyggelig dame var på utkikk etter strykejern uten damp. Litt senere kom disse, men om de fortsatt er her hvis du kommer igjen er vanskelig å si!
Noen varer fyker ut så fort vi får dem ut i butikken. Andre kan stå leeeenge og vente på den ene rette. Slik er det med mye her i livet!



Bilde 232: Viktig å holde seg varm på hodet også! En mote som går i bølger dette, men de modige kler seg i sin egen stil! Det blir som regel best!



Bilde233: Om dette er mote i dag? Tja, si det?! Spreke er de i alle fall, og en bør ikke fryse på beina heller!



Bilde 234: Men når vi skal pynte oss, da nytter det ikke med "beksøm" eller "fot-form-sko" nei! Noe med "klikk-klakk" heller, f.eks disse! Ikke din smak, sier du?



Bilde 235: Vi har mer å velge i om det er fottøy du trenger!



Bilde 236: Skinnsofa i veldig fin farge!



Bilde 237: Fire stoler venter på en som kan fikse litt på dem. Litt utenom det vanlige?



Bilde 238: Trangt i skapet? Trenger du et større skap kanskje?



Bilde 239: Fine og praktiske krukker!


Bilde 240: Hva med en kopp te i høstmørket? En blå kopp kanskje?



Bilde 241: Gamle, fiiine! Middagsservise for den som har sansen for det vakre!



Bilde 242:Spilte du plater med den herremannen i dine unge dager? Da må jeg nok desverre si at dine "unge dager" kanskje er forbi... Men vi har Jularbo da, om det er en trøst?



Bilde 243: ---og mye anna musikk på plater, kassetter og cd! Og både kassettspillere, cd-spillere og radio til å spille musikk på! Innimellom hender det at det dukker opp en gammel platespiller også! Vil du heller spille sjøl, ja, da har vi både piano og orgel også. (Hva er det vi IKKE har???)



Bilde 243: Masse, masse bilder og malerier har vi også. Og mange slags rammer.



Bilde 244: Minnes du de små kortene vi av og til fikk på Søndagsskolen? Eller de store maleriene som hang på eldre Bedehus? Mange har gode minner om en søndagsskolelærer som ville oss godt og brukte sin søndags formiddag på oss, der vi satt mer eller mindre oppslukt av historien om "David og Goliat" eller "Fiskeren Peter".

Ett nostalgisk Jesus-bilde, eller ett mer moderne Jesus-bilde?
Vet du, hele ideen bak Gjenbruksbutikken har sin opprinnelse i denne mannens ord om å hjelpe vår neste og å fortelle videre at det finnes en Gud som søker fellesskap med deg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar