søndag 29. august 2010

29/8-2010


Bilde 176:Gjenbruk på Lade har forlengst gjort unna sommerferien, og butikken bugner over av varer! Nå er endelig bloggen oppe og går også etter en alt for lang pause.
I butikken har vi mange kommoder og skap i forskjellige varianter.


Bilde 177: God plass bak disse glassdørene!


Bilde178: Kaffetraktere...


Bilde179: ... og vannkokere.


Bilde 180: Flytta på hybel? Eller ny leilighet? Se innom oss hvis du mangler hvitevarer, vi har mye forskjellig.


Bilde 181: Av tv-apparat har vi både gammeldagse og noen mer moderne.


Bilde 182: Familieforøkelse i vente? Med denne vil du garantert slippe at "alle andre" har maken! Denne er fra 50-tallet.


Bilde 183: Satt du i en slik barnestol da du var liten? Praktisk start for en liten "Retro-spire"!


Bilde 184: Barneseng i friske farger.


Bilde 185: Blå-blå kopper...


Bilde 186: ... svarte kopper... små kopper, store krus, suppekopper og "rotekopper"... Hos oss har vi " DET MESTE TIL DE FLESTE"!!!!


Bilde 187: Kjekt å ha på kjøkkenbenken!


Bilde 188: Sovesofa er et innmari praktisk møbel! Hos oss kommer det stadig inn en eller annen variant.. og så drar de avgårde med ny eier igjen.


Bilde 189: Glad i rødt? Denne buesalongen har en helt nydelig og sterk rødfarge.


Bilde 190: Stor og fin kiste. Absolutt vakrere enn disse nymotens plastboksene, -som vi innrømmer å være praktiske og greie til mangt og mye. Men til pynt i stua? Hmmmm? (-Og har du lest om at de rike hadde penger i plastbokser!? Nei, riktig, på kistebunnen heter det ja!)


Bilde 191: Sjekk de lekre beina da!!!!


Bilde 192: Enda mere lekre bein! Tre flotte settebord.


Bilde 193: Hvis du ikke liker å "bli borte i massen", må du komme innom en tur hos oss. Vi får inn mye klær og innimellom noen skikkelig "modige" plagg!


Bilde 194: Vi fikk mye fuktig vær nå, men vi tviholder på sommeren en stund til, ikke sant? To hagestoler og et kjempepraktisk bord til salgs for deg som liker laaaange sommere!
VELKOMMEN innom på en kaffekopp (gratis) og en "myserunde"! Vi har kanskje det du er på jakt etter!

2 kommentarer:

  1. Så utrolig mye fine ting som har vært innom butikken deres! Det må være mange flotte givere i distriktet;) Nå må jeg bare få hivd meg rundt og besøke dere jeg også...
    Det hadde jo vært så gøy å jobbet i en slik butikk, jeg er veldig glad i gamle møbler og krimskrams, og finne ofte skatter på loppemarkeder som pusses opp, møblene blir jo ofte totalforandret etterpå, og det er så gøy å se;) Gjenbruk er kult! Supert at dere har blogg forresten.
    A

    SvarSlett
  2. Bare en liten ting, det var veldig vanskelig å få publisert innlegg her. Jeg prøvde openID fordi jeg egentlig ikke har noen av de andre alternativene, men fikk aldri godkjent noen av mine mailadresser;(
    Det skulle gått an å skrive inn kun navn eller mailadressen manuelt;)
    A

    SvarSlett