fredag 21. desember 2012

21/12-2012


Bilde 268: Engleputer, det kunne vel være fint til jul? Engler som pynt er forresten fint hele året. For ikke å snakke om virkelige engler!


Bilde 269: Er det lov å håpe på en bløtkake mellom alle smultringene og fattigmannene og småkakene? Vi har kaketiner om du trenger!


Bilde 270: Fin søppedunk! Greit å ha til julepapiret etter utpakkingen er ferdig. Ja, du vet vel at julepapiret ikke skal kastes sammen med det vanlige papiret?


Bilde 271: Noen elsker disse bøttene, andre hater dem! Tror alderen spiller inn for hvilket forhold man har til dem.


Bilde 272: Hva med en Nidarosdom til jul?


Bilde 273: Bord dekket i svart og blått, kanskje til nyttårsaften?


Bilde 274: Men før vi kommer så langt vil vi gjerne ha en god julemiddag!


Bilde 275: Nå tar vi juleferie fra Gjenbruksbutkken her på Saupstad.

STENGT      fom  21.desember   tom  1.januar

Vi vil takke alle våre kunder, alle de som gir oss varer, og alle medhjelpere for året som er gått!

VI  ØNSKER  DERE ALLE SAMMEN GOD JUL!
Og velkommen tilbake 2.januar!

onsdag 19. desember 2012

19/12-2012


 Bilde 260: Hei-hei i desember! Velkommen til avdelingen for "små-folk"! Fin liten kar med bamsen sin.


Bilde 261: En dunge med "små-damer"! Er de ikke fine?


Bilde 262: Liten "rakker-unge" i stolen sin.


Bilde 263: En liten julekos!


Bilde 264: Dette er hunden for allergikere! Ikke røyter den heller! Veeeeldig billig i kosten, trenger ikke luftes i surt vær heller!


Bilde 265: Fin lyskrone, ankom butikken i orginalpakningen.


Bilde 266: Dette tror jeg er et samleobjekt. Var det "klunke-flaske" det ble kallt, mon tro?


Bilde 267: Fine julekopper til salg! Nå er det halv pris på all julepynt, så det kan være lurt å benytte sjansen hvis du mangler noe! Torsdag 20.desember er siste åpningsdag i år, så det begynner å haste!

lørdag 15. desember 2012

15/12-2012









Bilde 251: Avdelingen for "puste på ei stund" (Prøysen)....


Bilde 252: Sikkert flere som trenger sette seg og "puste på" litt... (Kr 800)


Bilde 253: (Kr 950)
Kanskje heeeeeele familien skal "puste på ei stund"??? Små og store fyker rundt på juleavslutning og julebord, juleverksted og julekonsert, Lucia-opptog og nissefest, samt turn og Judo, jobb og skole,  ... OG shopping! HALLOOOOO!?! Hvor travelt skal man ha det for å ha det koselig i advent da????

En kaffekopp, noen pepperkjeks, (gjerne ferdige fra Rema, billig billig!) en armkrok, en unge eller flere, og en liten bok! Koslig? M-mm!


Bilde 254: Løveskåler! "Hvit-stil-damenes" must? De er ganske tøffe da, enig? Små gutter kan til og med spise havregrøt om den serveres med løve på skålen! Kanskje?


Bilde 255: Stoooore lyslykter! Blir fint når lyset bryter gjennom glasset!


Bilde 256: Du er vel forberedt på at kakao-sesongen er igang? (Her i Trøndelag er den forresten utvidet til å vare hele året!)  (Og, nei, jeg er IKKE kommet over den våte sommerferien enda!)


Bilde 257: Hallo samlerne! Mangler du en årgang av juletallerkenene? Kanskje vi har den?


Bilde 258: God-mjuk, vet du hva det er? Prøv denne!


Bilde 259: "Oldemors-ruter" er etterspurt igjen! Kan ikke love at dette stolteppet fortsatt er i butikken om du kommer i dag, men sånn er det bare! Varene kommer og går i ujevnt tempo her på Gjenbruksbutikken rett sør for Trondheim.

Bloggen skrives på tre kvarters avstand fra butikken. Poenget er å vise litt hva slags varer vi har, eller har hatt i butikken. Noen ønsker vi var flinkere til å skrive pris mm på varene, men vi har desverre ikke kapasitet til å gjøre så mye ut av det. Vi håper disse amatørforsøkene kan gi deg lyst til å stikke innom oss og se sjøl om du finner noe du kan ha nytte og glede av!
Velkommen!

torsdag 13. desember 2012

13/12-2012


Bilde 243: "Trur du dæm bli` ferdig med å pynt te jul snart? Det e` no ganske my` julepynt her i butikken enda...."
"Og ingen har kjøpt oss heller! Trur du vi må sitta her heile jula?"
"Neida, det e` da gooood tid te jul enda sjø! Sikkert nån som vil kjøp oss snart!"


Bilde 244: Julekuler på fat...


Bilde 245: .... og julekuler i pakke!


Bilde 246: Advents-lysestaker, advents-stjerner, juleklokker, julepotter, klokkestrenger og duker... Snedig egentlig hvor mange TING vi omgir oss med! Det blir jammen viktig og holde klart for seg hva INNHOLDET i festen og feiringen begynte med i utgangspunktet, så en ikke rent "går seg bort" i alt det ytre!


Bilde 247: Pynt kan du enkelt lage sjøl av garnrester, og kopper og glass du har i skapet. Hekle trekk på glass, putt te-lys oppi, og vips har du en koselig lykt i vintermørket!
Eller du kan hekle, evt. strikke, trekk du kan ha på koppen, så brenner du ikke fingrene seg og kakaoen holder seg varm litt lenger!


Bilde 248: Stort skap selges høystbydende over 5000. Fint, gammelt! (Men jeg får fortsatt ikke riktig alt jeg peker på, sukk! Men man kan jo gå rundt og "sikle" litt likevel, drømme litt og unne andre noe vakkert, nyttig, romslig, stilig og solid!)


Bilde 249: Fine border langs kanten gjør jo ikke skapet mindre pent heller da! (Hvem blir den heldige, mon tro? Sikkert noen som trenger det og fortjener det! Og man skal jo glede seg med de glade, så....)


Bilde 250: Ooooops! Nå er det på høy tid å få avgårde juleposten!!! Det var kø allerede tidlig i dag på postkontoret.... Men du er kanskje ferdig med julekortene for lenge siden? Og bare sitter og venter på at "julepost"- kurven din skal fylles med innkomne kort og hilsner?
Da skal DU få en utfordring: (IKKE du som ikke har begynnt på julekortene, du har nok å gjøre allerede!) Skriv ett ekstra brev/kort til en som du tror kan trenge ett brev/kort i år! Ikke fordi du liksom bør eller må, men for å glede en som kan trenge en liten oppmuntring!


30/11-2012


Bilde 243: Litt olje og kjærlighet, eller kanskje litt maling? Skatthold er et møbel i mange varianter ser det ut for.


Bilde 244: Juleduken er kommet på bordet, men det mangler litt enda...


Bilde 245: Settebord, 4 stk.


Bilde 246: Hmmmm her skulle vi hatt ett nærbilde! Små, skjønne blomster både til middags og kaffe.


Bilde 247: Sessong-arbeider.


Bilde 248: Sessong-varer. (Hvorfor det forresten, gløgg er jo godt hele året? Sommer`n i år var ikke noen tropesommer akkurat, det jeg kan huske?!?)


Bilde 249: Ny gammel-sofa inn i butikken på Saupstad! For 600 kroner blir den din! Hvis du ikke får den med på bussen(!!!) kjører vi ut varer for et lite pristilegg så fort bilen og "guttene" er ledige!