søndag 23. september 2012

23/9-2012


Bilde 150: Da er elgjakta igang! Men VI er ikke på jakt, vi har viktigere ting fore! For vi har åpen butikk for deg som jakter på brukt-funn!


Bilde 151: W-Germany-servise f.eks. Sarte, fine blomster pynter servise i 31 deler. (Og til dere som flyr rundt der ute i skog og mark: Tenk å servere elg-steik på disse du.....)


Bilde 152: Gammel sofa med 2 stoler. Kan godt "freshes" litt opp, men lekker og smekker i fasongen!


Bilde 153: Nygifte på 50-60-tallet, liten kvistleilighet og trangt budsjett, men lekker lita hylle m skap, DET måtte man ha! Noen som husker "hine hårde"?


Bilde 154: Her en stabel bøker om fremtiden: Forfatteren forestiller seg hvordan det vil være rett før Jesus kommer tilbake til jorden. Det er en hendelse det er godt å ha et avklart forhold til.


Bilde 155: Figgjo-servise som neppe er brukt mye. Helt tipp-topp!


Bilde 156: "Gult er kult!" Teit slagord, helt oppbrukt, jada, jada! Men disse var jo egentlig veldig kule da, eh, flotte? fine? dekorative? Spørsmålet er vel bare: Liker DU dem?!?


Bilde 157: Her er spannet fra Blåbær-visa til Alf Prøysen! Eller ett som ganske sikkert er likt! (For min del tenker jeg helst på tyttebærtur når jeg ser den.) Men det er vel EGENTLIG et lite melkespann!


Bilde 158: N y d e l i g  kjole i stødig stoff! Dessverre noen cm for smal til meg (grrr), så dere i str 38 har sjansen fortsatt! Og vi får stadig inn klær i alle størrelser og fasonger. Men det er jo mest "unika-varer" da, så passer ikke den du prøver, har vi sjelden en annen størrelse i samme plagg, dessverre!
Det kan jo gjøre at du ender opp med noen litt overraskende impuls-kjøp, og det er jo ofte at nettopp impulskjøp kan bli suksess!

Uansett, kom en tur innom oss når du er i Heimdals-område. Du finner oss i Saupstad-senteret.

onsdag 19. september 2012

19/9-2012


 Bilde 140: CD-spiller med radio og forsterker til salgs i butikken på Saupstad!


Bilde 141: Lysbildefremviser med veske. Ukjent fenomen for dagens unge antagelig, men dette apparatet har bidratt til mye underholdning rundt om i de tusen hjem. Og hvem har ikke vært på basar eller misjonsfest som liten og stirret til øynene nesten sto på stilk når bilder fra fjerne land ble vist på skjermen. -Og vi har skjerm til salgs også!


Bilde 142: Vase til de siste sommerblomstene!


Bilde 143: Denne var ganske spesiell....


Bilde 144: Morsomme kopper og grasiøs vase!


Bilde 145: Husker du disse? Plutselig skulle "alle" ha stripe på koppen! Slutt på blomster og "krimskrams" ja!


Bilde 146: Men noen blomster og krusseduller later til å være nesten tidløse: Rosemaling kommer igjen og igjen. Og det er jo vakkert da, enten man liker det eller ikke!


Bilde 147: Lite skap med treskjært "rosemaling". Ikke akkurat Ikea nei! (Men nå er det jo in å mikse ulike stiler, så det er nok lov for Ikea-tilhengere å ha et sånt skap inne blant de rette linjene sine også!)


Bilde 148: "Her bor Tusen Ben"


Bilde 149: Her er høsten tydeligvis på vei, og mer ligger på lageret, bare damene får sving seg litt....

Kanskje du også har noe på ditt lager? Noe som du ikke har bruker lenger? Hvis du har lyst til å gi det til oss; ta kontakt for å høre om det er varer vi kan ta imot i butikken.
Vi har begrenset med plass, slik at det er ikke alle typer varer vi kan ta imot lenger. Men vi er veldig glad for gode,salgbare varer.

"Gjenbruks-sjefene" var nettopp på Mongolia-besøk og inspiserte de nye skolelokalene som misjonærbarna der har fått. Pengene var blant annet fra inntekten fra Gjenbruksbutikkene i Norge. Hvis misjonærene skal kunne drive med undervisning, bistand, evangelisering og opplæring, må barna deres ha et skoletilbud.
Gå inn på nlm.no og les mer om alt det ulike arbeidet Misjonssambandet driver rundt om i 4 verdensdeler .

TAKK for at du støtter arbeidet med varer, handel eller ved å hjelpe til!

mandag 17. september 2012

17/9-2012


Bilde133: Litt puss & fix og nytt stff på "puffene", så blir dette kjempefint! Soveromsmøblemang bestående av to "puffer", to nattbord, stort skap og lave kommode i 50-tallsstil. De fine ornamentene på hjørnen vises ikke så godt på bilde, men de er skikkelig stilige!


Bilde 134: Syskrin med diverse innhold. Rom under topp-skuffen.

 

Bilde 135: Fancy jakke!


Bilde 136: Grrrrrrønt servise.....


Bilde 136: ...og grønn vase. Snedig at grønn farge kan gi så forskjellige inntrykk.


Bilde 137: En brodert vandringsmann (m blitzlys over hatten!)


Bilde 138: Sesongvare! Nå må du bare skynde deg, for bærsesongen begynner å gå mot slutten! (Det var vel nettopp snø på Oppdal hørte jeg! Ja, den kan de nå bare ha for meg da, jeg er ikke helt ferdig med høsten jeg da!)

torsdag 13. september 2012

13/9-2012


Bilde 126: Enda stødigere på handa enn han Emil i "Snikkarboden" i Lønneberget er nok han som har laga disse "trefigurene". Tenk å kunne lage så vakre ting og møbler!!!! Et hjørneskap og et stort golvur...


Bilde 127:  ... speil med flott ramme og diverse bestikk.


Bilde 128: Nydelig tallerkenhylle....


Bilde 129: ... og noe jeg tror kalles mangletre. Mon tro det hadde en funksjon i behandlingen av nyvaska duker???? (Enn å være så uvitende!!!) Uansett, veldig fin som dekorasjon!


Bilde 130: Retro-krok! Litt miks fra forskjellige tidsepoker riktignok, men rutet og blomstret i sterke farger kan mye snike seg inn og tilpasse seg her!


Bilde 131: Knæsje farger, ikke sant?


Bilde 132: Noe sier av og til at "Det var stygg-fint!" Kanskje dette er det? Personlig heller jeg til bare den ene delen av ordet, men det er såååå moro å se hva folk kan bruke til å skape fine miljø i hus og heim!
Velkommen til Gjenbruksbutikken  i Saupstadsenteret på jakt etter fin og stygge og stygg-fine saker! Vi har en kaffekopp på lur til deg! (Og naboen over gangen har "skikkelig" mat om du trenger et godt måltid!)
Åpent hverdager      kl 11  -  17
           lørdager         kl 11  -  15

onsdag 5. september 2012

5/9-2012


Bilde 217: Ny gyngestol! Eller rettere: gammel gyngestol! Den trenger litt fiksing, men det er det mange iblant oss som elsker...


Bilde 218: Og gammel symaskin, med praktisk bord. Denne har nok vært til mye glede og nytte, tenker jeg!


Bilde 119: En eldre skjønnhet! Ikke mange bruker disse til sitt opprinnelige formål lenger, men de har inntatt våre hjem på nytt, mest for utseende sin skyld!


Bilde 120: En, to, tre, solid og god sittegruppe i dempet grønn.


Bilde 121: Solid. Stødig. Svart. Skinn.... eller noe som ligner.... Stor. Sitteplass s s s


Bilde 122: Skap med glassdører. (Det sier seg i grunnen sjøl, det pene øverst og rotet nederst!)


Bilde 123: Masse skuffer. (Antar denne passer best for ordensmennesker, sånne som på kort tid kan huske hvilken skuff de forskjellige tingene ligger i. Det tar tid å se igjennom alle hver morgen...)


Bilde 124: Stor, flott seksjon som rommer mye.


Bilde 125: Disse fatene og skålene var sååå fine! Burde hatt ett nærbilde da men.... Du får komme innom oss på Saupstad og se bedre på dem der. Og på alt det andre vi har i butikken vår. Her er det mangfoldet som rår!
Åpent hverdager kl 11 - 17.  Lørdager kl 11 - 15.
VELKOMMEN!

søndag 2. september 2012

1/9-2012




Bilde 210: Klar, ferdig, gå! Nytt innlegg! Endelig skjer det noe på denne bloggen igjen!


Bilde 211: Nydelig spisestue til salgs! Bord med 6 stoler, stort og lite skap.


Bilde 212: Se så fint mønster i treverket! Fine utskjæringer også!


Bilde 213: Gyngestol med høy rygg...


Bilde 214: ... eller gyngestol med lav rygg. Bare å velge og vrake, hvis den da ikke er solgt allerede!


Bilde 115: En dukke-Lise i en morsom barnestol. Vi har fått inn ny ladning med vakre porselensdukker...


Bilde 116: ...og denne er nå virkelig til å bli i godt humør av da! Sjekk det oppsynet da!

Så er det ny uke og nye muligheter! Bruk dagen din til noe godt og viktig, den kommer aldri igjen, så skal du ha glede av den må du gjøre det beste ut av den akkurat i dag!