tirsdag 13. desember 2011

13/12-2001



Bilde 196: Kom inn, sitt ned, slapp av! Julen kommer når kalenderen viser 24.desember, uansett hvor mange eller få kaker du har bakt! Og det blir jul selv om ikke vinduene er rene! 
Dessuten er det viktigere å ha rene hjerter enn rene vinduer!  Julens poeng er da også nettopp å feire at Jesus, Guds sønn ble født, han som kom for å gi oss rene hjerter!
Så kom og sett deg ned en stund og slapp av litt! Ta deg en kopp kaffe i kroken vår og tenk litt på om du har lyst til å ta tilbake noe av FREDEN som er en hovedsak i julens budskap.

                             

Bilde 197: Flere stoler....


Bilde 198: Enda flere sitteplasser! I tillegg til denne retro to-seteren er det en stol og en tre-seter i samme mønster her i butikken på Lade.


Bilde 199: Koslige julekopper.


Bilde 200: Trenger du vaske deg til jul, har vi i alle fall vasker for salg.


Bilde 201: Og varmovn skulle det også bli en råd med...


Bilde 202: Denne var visst helt ny...


Bilde 203: ... men denne er gammel! Og moderne igjen! Ja, forstå det, den som kan!


Bilde 204: Vet ikke hva jeg skal kalle dette møbelet. Det er et skap som også har skuffer. Og så er det som et skatthold med nedfellbar dør. Samt hylle. Og den ser ut som en seksjon. Det kan vel være det samme hva det heter, stilig var det i alle fall!


Bilde 205: De som ser innom bloggen vår jevnlig har vel oppdaget at jeg er begeistret for disse gamle skapene... De rommer så mye, og så er de sååå fine!


Bilde 206: Se på disse krussedullene! (Ja, for denne forelskelsen er ikke basert på kunnskap og viten, men bare på utseende, så jeg vet ikke hva slike krusseduller og mønster heter da....)  Nyyyydelig!
(Pssst, julenissen, jeg har prøvd å være snill....)


Bilde 207: Kjempepraktisk stol! Trygg og god sitteplass som vokser med barnet. Både sitteplate og den nederste platen er justerbar. Bøylen kan fjernes med et enkelt grep når barnet ikke trenger den lenger.


Bilde 208: Fin-fin barneseng. Og mer småbarnsutyr i samme avdeling.


Bilde 209: To fine nattbord/småskap fra Skeidar. (Ubrukt)


Bilde 210:  Siden dette kanskje blir sist innlegg på bloggen før jul, vil vi gjerne ønske alle dere som leser bloggen vår  GOD JUL!

EN RIKTIG GOD OG FREDFULL JUL til alle våre kunder og givere og medhjelpere!

22 desember er sist åpningsdag dette året.

VELKOMMEN TILBAKE 3.januar!