onsdag 23. november 2011

23/11-2011


Bilde 187: "Napoleon med sin hær over Alpene dro... Tralala!" Dette er hærens fruer og barn!
Neida, bare TULLER!!!
Men det var jammen litt av en flokk som sto oppmasjert oppe på hylla i dag: Stivpyta og nykrølla venter de på kunder til butikken vår!


Bilde 188: "Brøl, kommer og tar deg!"  
Neida, neida! Bare TULLER igjen! Disse er FRYKTELIG
gode og myke og kjælne og kosete! Og helt tamme og ufarlige!


Bilde 189: Velkommen inn i kulden! Eller varmen, om du går lenger inn i hvitevare-avdelingen vår!


Bilde 190: Nå har vi mange forskjellige typer sofa og salonger inne. Hvis du skal fornye litt i stuen til jul bør du sjekke hos oss først. Da blir det penger igjen til julemat også!


Bilde 191: Er denne nymoderne eller gammeldags mon tro? For hvis den er gammeldags er den jo moderne i dag... Og er den moderne så er det jo greit likevel...  ???  Grå farge er i alle fall helt tidsriktig!


Bilde 192: Lampefoten ser ut som en gammel Farao, men jeg tror nok ikke dette er en egyptisk antikvitet likevel (knis) Men den var kul likevel! Venter på en kunde som liker det unike, tror jeg!


Bilde 193: HALLO RETRO-DAMER, se her da! Kjempestilig syskrin venter på deg! Hvis det ikke allerede er hentet av en med samme smak!


Bilde 194: Nydelig hjørneskap! Ikke no` nymotens tull dette her nei!


Bilde 195: Vi har et kjempeutvalg av varer i jule-avdelingen vår nå. Her har vi for eksempel julesokker. Heeeeelt uunnværlig, ifølge gotteri-musene hos oss! Og, javel da! Det ER godt med litt gott! (OG dere helse-freakene kan jo fylle sokken med gullerøtter og grovt brød!)


Bilde 196: Vi tenker på ingen måte omvende noen fra å være "levende-juletre-tilhenger" til å bli "plast-juletre-tilhenger"....
Men OM det skulle være noen der ute som er ferdig med å klive rundt i snø og/eller regn og kulde og blåst og kvist og kvast og kvae... Så har vi altså et nusselig, tørt, ikke-dryssende, ikke-vann-krevende plast-tre til salgs her innendørs fritt for storm og uvær!
(MEN DET LUKTER IKKE GRANTRE DA.  SÅ DET SÅ!)

Hjertelig velkommen til hyggelig førjuls-mys hos oss på Lade, vis-a-vis Bunnprisen! Vi har åpent alle hverdager fram til jul! (Både for de med gamle og nye synspunkter om julepynting! )

Mandag  -  fredag:    12.00  -  17.00
Lørdag:                     11.00  -  15.00

lørdag 5. november 2011

5/11-2011


Bilde 279: Hermed erklæres jule-rengjøringen for åpnet! I år blir det kun støvsuging, fordi da blir det mye mer tid til å kose seg og være koselig mot andre!
Og med disse støvsugerne så er det bra nok i massevis, de er bra! (sier kaill´n)


Bilde 280: Hvis du ikke har adventslysestake, så har vi! Det er gooood tid til 1. søndag i advent, så stress ned!


Bilde 281: Fikk du også talg på juleduken i fjor? Da kan du enten sette en pen skål over flekken, eller se om noen av juledukene vi har på Gjenbruk kan falle i smak. Åpningsutvalget vårt er rikholdig!


Bilde 282: Ved dette bordet ser julefeiringen til å være igang allerede! Men det er bare juks altså! VI HAR GOOOD TID ENDA!


Bilde 283: Det er viktig å "puste på ei stund" sånn av og til. Både for store...


Bilde 284: ..... og små! Mon tro om denne klarer en generasjon til? Den var skikkelig søt i alle fall!


Bilde 285: Sengeplass for store ( litt store i alle fall: 180 x 80 ) ...


Bilde 286: ... og sengeplass for små!  ( 100 x 80 )    ( "Du kan ikke få alt du ønsker deg!" sier kaill´n. - Og han som er så snill!!! Jaja, kanskje den blir din da, heldiggrisen!)


Bilde 187: Det var alt herfra for denne gangen! Hilsen Fjompenissen og kaill´n!
Og alle andre som jobber på Gjenbruksbutikken på Lade i Trondheim! Fram mot jul er det åpent alle hverdager nå, så vi håper du har anledning til å se innom oss, for inspirasjon og tips, en prat eller en handel!