fredag 23. september 2011

23/9-2011



Bilde 244: Tenker du på sommeren som er over? Eller på julen som kommer? Eller lever du i nuet, i øyeblikket? Det er en stor kunst å LEVE i øyeblikket og å BRUKE dagen i dag! Det er en slags balanse mellom å huske det som har vært og samtidig se fremover, og likevel være fokusert på det som skjer akkurat NÅ!
Sommerkopper eller julekopper?


Bilde 245: ... eller sofa som rommer mange du vil dele dagen i dag med?


Bilde 246: Lys tre-seter til salgs! Pluss en hjerte-pute!


Bilde 247: Sovesofa.


Bilde 248: To blå sofaer venter på deg i inngangspartiet  av butikken vår på Lade i Trondheim! Og videre innover i butikken bugner det av varer!


Bilde 249: Stiiiilig kjøleskap! Men det er allerede SOLGT, dessverre! --- Og det kan være tilfelle med andre varer du ser her på bloggen også. Vi som betjener bloggen er ikke i butikken hver uke, og varene kan være borte innen du kommer.

Det forekommer at folk ønsker varer tilsendt, men det har vi dessverre ikke mulighet for. Alle kjøp foregår ved at kunden må oppsøke butikken. 


Bilde 250: For øyeblikket er hvitevare-kroken vår ganske velfyllt. Her en grønn "hvitevare".


Bilde 251: ... og matchende radio, så klart! ;)


Bilde 252: Sving-stol for furu-fansen! Den var da vel tøff?!?


Bilde 253: Stol i eik med semsket sete. På lageret står det 9 til som er likedan. (Eller var det 11???)


Bilde 254: Litt mer omstendig enn strykjernet, men definitivt myyye vakrere! Ingen grunn til å gjemme seg på vaskerommet med stryketøyet lenger! Og hvis du ikke stryker hver dag kan du pynte med lys og blomster... nice!!!


Bilde 255: Stort arkivskap i metall. Eller heter det arkivkommode når det er skuffer kanskje?? Det står enda en rett bak i alle fall!


Bilde 256: Flott furuseksjon med hyller og glassdører, skuffer og skap.


Bilde 257: Bortenfor en gjeng med barnevogner og bager, barnesenger og stoler sto denne praktiske stellekommoden. Så da er det bare å få tatt lørdagsbadet, så er det helg! GOD HELG til deg som følger oss her på bloggen! 
Velkommen innom butikken neste uke, til en kopp kaffe, en prat og en handel!