onsdag 31. august 2011

31/8-2011



Bilde 231: "Hellow friends, I´m back again!" Stadig nye varer i Gjenbruksbutikken vår på Lade!


Bilde 232: Zebra-mønstret spisestuestol, noe å tenke på?


Bilde 233: Ikke for deg som vil ha det skinnende blankt...


Bilde 234: Snedig te-kanne! Er det en spesiell begivenhet som er avbildet mon tro? (Burde ha "loppis og antikvitetsskolen" for å si noe vettugt om alle de underlige tingene som er innom butikken vår! Iblandt har vi brukere som kan fortelle både nyttige og morsomme ting om forskjellige varer vi får inn. Veldig kjekt!)


Bilde 235: For deg som liker grønn!

 
Bilde 236: Og for deg som liker gul! To fine tre-setere til salgs.


Bilde 237: Dette bordet velter ikke! Gedigent furubord med klaff! Nydelig middagsservice fra en litt annen tid enn bordet.


Bilde 238: Nydelig gammel lampe med avlang skjerm.

 
Bilde 239: Det har ikke vært storm i butikken. Skjermene mangler bare lyspære!


Bilde 240: Real køyeseng!


Bilde 241: Kuuuule metallskap!!!

 
Bilde 242: "STOL PÅ OSS" Vi har masse stoler!


Bilde 243: ...og pianokrakk! Med piano! Kom og spill for oss da vel!
Velkommen!

søndag 7. august 2011

7/8-2011


Bilde 220: Sommer`n `ekke over enda!  ?  Vi har i alle fall puter og solsenger igjen enda. Får du ikke slappet av, får du ikke gjort noe, vet du! Eller hva med en liten telttur før høsten kommer?


Bilde 221: Ikke helt ferdig med plenklippingen for i år enda? Vi kan hjelpe deg.... med plenklipper!


Bilde 222: Var det ikke en som sang om "fire fine lenestola og en parasoll mot sola..."? Vi har flere enn fire da! "Rød og hvit og gul og svart", store, dype, små, harde, skinn, skai eller stoff.... Ditt valg!


Bilde 223: Og spisestuestoler/kjøkkenstoler!!!! En hel buss-last på rekke og rad! Og enda flere på lager! Noen fine. Noen stygge til å pusse opp helt etter din smak!


Bilde 224: Flere lenestoler, og noen sofaer og bord. Lenger fremme i butikken er det flere salonger også. Og vi får stadig inn mer, takket være snille og miljøbevisste mennesker. -Og vi tar imot med glede og takknemlighet! Vi hadde visst rekordomsetning første åpningsdag etter ferien, og da er det godt vi får nye varer å tilby kundene våre!
Det er kjempemorsomt med gode salgsdager, og det gir penger til både det åndelige og hummanitære hjelpearbeidet vår misjon driver. Takk til alle som gir oss fine varer, og til alle som handler hos oss!!!


Bilde 225: Noen få sovesofaer inne i øyeblikket! Meget iøynefallende farge på den ene! Meget delte meninger om stygt eller vakkert! Men at den er FRESH kan ikke benektes i alle fall!


 Bilde 226: Skap med frostet innsyn.


 Bilde 227: Permene passet ikke her, det ble for grunnt! Men praktisk hylle for vanlige bøker.


Bilde 228: To høye, smale. To korte, brede. (Skapet med blå skåler i er av annen sort tre enn de øvrige)


Bilde 229: Praktiske vogner til småfolk. Barne- og babysenger, tappegrind, babybag, barnestol osv, osv.

Bilde 230: Hva har vi på kistebunnen mon tro? Ikke godt å vite! Hva har vi i butikken da? Det er heller ikke så godt å vite!!!! Men kom innom oss på Gjenbruksbutikken på Lade og se! Vi skal sette på kaffen til du kommer! Velkommen!